Palovahingot

Palovahingot

Palovahingon korjaus on vaativampaa kuin normaali remontti.

Grauline Oy on suorittanut palovahinkokohteiden korjaustöitä Uudellamaalla. OIemme tehneet töitä niin vakuutusyhtiöille, urakoitsijoille, yrityksille, kuin yksityisillekin asiakkaillemme.

Usein vahinkokorjauksen yhteydessä suoritettu remontti tulee edullisemmaksi kuin erikseen tehtynä.

Avaimet käteen -periaatteella

Avaimet käteen -periaatteella asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia materiaalien hankinnasta tai työmaan siistimisestä urakan päätteeksi, me hoidamme kaiken.

Tuli

Tuli, savu, noki ja vesi

Tulipalo voi syttyä monin eri tavoin ja aiheuttaa laajaa vahinkoa rakennukselle ja myös tulelta säästyneet tilat kärsivät palovahingoista. Usein koko kiinteistö vaurioituu palokaasujen, sammutusvesien ja muun palontorjunnan vuoksi. Tulen aiheuttamien vaurioiden lisäksi palovahinkokohteissa on pääsääntöisesti myös savu-, noki- ja vesivahinkoja sammutustöiden seurauksena.

On traumaattista, jos oma koti tuhoutuu palovahingon vuoksi sellaiseen kuntoon, ettei siellä voi asua. Tulipalon sammutustöiden jälkeen koti saattaa näyttää todella hirveältä nokivahinkojen ja vesivahinkojen vuoksi.

Vakuutusyhtiöt & palovahinko

Olemme toimineet eri vakuutusyhtiöiden kanssa palovahinkojen korjaustöissä.

Palovahinkojen korjaus ja uusi koti

Palovahingon korjaus on vaativampaa kuin normaali remontti. Se vaatii palaneiden rakenteiden purkamista, sammutusvesien jälkeistä kuivatusta ja erityistä puhdistusta. Erityisen tärkeää on vielä varmistaa, ettei rakennukseen jää sammutusvesien jäljiltä mitään kosteita osia, jotta homevaurioita ei pääsisi muodostumaan.

Palovahingon korjauksen lisäksi voimme taloyhtiön tai asukkaan halutessa tehdä samalla myös muita korjauksia asunnossa.

Esimerkiksi keittiö tai kylpyhuone voidaan remontoida kokonaan uusiksi, lattiamateriaali voidaan vaihtaa haluttuun tai suorittaa kaivattu uusi pintaremontti vahinkokohteeseen. Usein vahinkokorjauksen yhteydessä suoritettu remontti tulee edullisemmaksi kuin erikseen tehtynä.