Putkiremontti - linjasaneeraus

Grauline Oy on tehnyt putkiremontteja yli 400 asuntoon Uudellamaalla.

Linjasaneeraus on putkiremontti taloyhtiölle. Omakotitalojen ja pienten rivitaloyhtiöiden kohdalla puhutaan yleensä käyttövesiremontista, lämpöverkkoremontista ja viemärisaneerauksista. Putkiremontteja siis kaikki nuokin.

Olemme toimineen suurilla työmailla aliurakoitsijoina ja tehneet myös kohteita kokonaisurakkana "avaimet käteen" -periaatteella. Joko urakkahinnalla tai tuntiveloituksella. OIemme tehneet töitä niin vakuutusyhtiöille, urakoitsijoille, yrityksille, kuin yksityisillekin asiakkaillemme.

Avaimet käteen -periaatteella

Avaimet käteen -periaatteella asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia materiaalien hankinnasta tai työmaan siistimisestä urakan päätteeksi, me hoidamme kaiken.

Milloin putkiremontti pitäisi tehdä?

Milloin putkiremontti pitäisi tehdä?

Putkisto haurastuu ajan kuluessa. Putkiremontin tarpeesta kertovat toistuvat vuodot, omituiset äänet ja kolinat putkistossa ja putkien tukkeutuminen. Valtaosa vesivahingoista aiheutuu haurastuneen viemäriputken tai käyttövesiputken rikkoutumisesta. Putkiremontti tulisi siis tehdä ajoissa. Jos putkia ei korjata, niiden rikkoutuminen voi maksaa kiinteistölle huomattavasti enemmän kuin normaali linjasaneeraus.

Suomessa asuintalolle tulisi tehdä putkiremontti vesi- ja viemäriputkistoihin noin 40-50 vuoden välein.

Myös vakuutusyhtiöt suosittelevat putkiremontin suorittamista ajoissa. Putkiremontti alentaa myös vakuutusmaksuja ja poistaa putkistojen nk. ikävähennykset.

renovation concept. electric wires and cables in holes in grey cement wall. repairing and working in home, space for text. wall background

Putkiremontti on sijoitus tulevaisuuteen

Kun putkiremontti toteutetaan ajoissa, vältytään turhilta vesi- ja kosteusvahingoilta. Putkiremontti on sijoitus tulevaisuuteen. Se parantaa rakennuksen arvoa sekä asukkaiden tai rakennuksen käyttäjien viihtyvyyttä.

Putkiremontti alentaa myös vakuutusmaksuja ja poistaa putkistojen ikävähennykset.

Putkiremontit ja kosteiden tilojen remontit

Putkiremontti tarkoittaa rakennuksen vesi- ja viemärijohtojen uusimista tai kunnostusta.
Perinteinen putkiremontti tarkoittaa, että koko kiinteistössä uusitaan käyttövesiputket,
viemäriputket ja lämmitysvesiputket. Lisäksi märkätilojen vesieristykset, laatoitukset ja
vesikalusteet uusitaan. Myös kiinteistön rakenteita korjataan tarpeen mukaan.

Radiant Floor Heating Installation Heating System.
Putkiremontit ja kosteiden tilojen remontit liittyvät usein toisiinsa. Esimerkiksi omakotitalon käyttövesiremontin yhteydessä kannattaa usein uusia myös vesikalusteet. Putkiremontin yhteydessä on mielekästä usein kunnostaa myös muita kiinteistön järjestelmiä, kuten patteriverkostoa, ilmanvaihtoa sekä sadevesi- ja salaojajärjestelmiä.

On tärkeää muistaa, että jokainen remontti on oma yksilönsä ja ainutlaatuinen. Se, mikä
sopii yhdelle taloyhtiölle tai omakotitalolle, ei välttämä ole paras ratkaisu toiselle.

Plastic piping and a rainpipe against and around the a drain pipe in ground house

Avaimet käteen -periaatteella meidän asiakkaamme ei tarvitse itse huolehtia materiaalien hankinnasta tai työmaan siistimisestä urakan päätteeksi, me hoidamme kaiken.

Lisätietoa putkiremontin toteuttamisesta löytyy ympäristöhallinnon Korjaustieto-sivustolta.

Ota yhteyttä &
kerro kohteestasi