Toimitilaremontit

Toimitilamuutosket

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran.

Toimitilasi ovat enemmän kuin paikka, missä yrityksesi toimii. Asiakkaasi astuu sisään toimitiloihisi ja saa mielikuvan toiminnastasi ja sen laadusta. Toimitilasi antavat ensivaikutelman yrityksestäsi asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi. Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran.

Grauline Oy on toiminut suurilla työmailla aliurakoitsijana ja tehnyt myös kohteita kokonaisurakkana "avaimet käteen" -periaatteella.

Joko urakkahinnalla tai tuntiveloituksella. OIemme tehneet töitä niin vakuutusyhtiöille, urakoitsijoille, yrityksille, kuin yksityisillekin asiakkaillemme.

Meiltä saat kokonaisvaltaisen remonttipaketin, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Rakennamme tarvittaessa uusia väliseiniä, kylpyhuoneen, wc-tilat, keittiön, ja toteutamme halutessasi uudet lattiat jne.

Tarvittaessa me tarjoamme vaivattoman kokonaisurakoinnin talotekniikkaa putki- ja sähkötöitä myöten. Suoritamme töitä myös tuntiveloituksella.

Avaimet käteen -periaatteella

Avaimet käteen -periaatteella asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia materiaalien hankinnasta tai työmaan siistimisestä urakan päätteeksi, me hoidamme kaiken.

Tutustu referensseihimme